Zo werkt de veiling

Gratis aanmelden

Maak allereerst een account aan om gebruik te maken van alle functionaliteiten die ons platform te bieden heeft.

Bied mee

Bied mee als koper op uw favoriete voertuig(en), wees de hoogste bieder en win de veiling!

Aflevering

Gewonnen veilingen kunnen afgehaald worden op de geplande afhaaldagen, ook kan een voertuig naar u getransporteerd worden.

Een veilingplatform tussen koper en verkoper

Via veilingen worden voertuigen aangeboden afkomstig van andere autobedrijven, tussenhandelaren, particulieren en uit eigen voorraad. Alle aangeboden voertuigen en eigendommen zijn geverifieerd, HooG Selections fungeert als tussenpersoon en draagt zorg voor een correcte afhandeling. Ook levert zij extra diensten m.b.t. de afhandeling zoals (tijdelijke) opslag, importdiensten, transport etc.

Hoe werkt de veiling?

Om deel te nemen aan een veiling moet u eerst een account registreren. Zodra u een account heeft, bezoekt u een veilingpagina en in de zijbalk ziet u het biedvak. Hieronder vindt u de bodwaarde en ziet u wat de minimumwaarde is die u moet plaatsen. Zodra de veiling is afgelopen en u heeft gewonnen, ontvangt u bevestigingsmail. Een lijst met alle veilingen waaraan u hebt deelgenomen, wordt in uw profiel weergegeven onder het kopje “Veilingen".

Hoe kan ik contact opnemen?

Om het telefoonnummer van de veilingexpert te vinden, gaat u naar de profielpagina of een van de veilingen en ziet u een blok met het telefoonnummer. Als u een chat met de veilingexpert wilt beginnen, maak dan eerst een account aan. Zodra u uw account heeft aangemaakt, navigeert u naar een van de veilingen en ziet u een knop voor het verzenden van een bericht. Een overzicht van uw berichten is beschikbaar in uw dashboard. Daarin heeft u een AJAX-berichtensysteem waar u gesprekken kunt voortzetten.

Wat zijn favoriete veilingen?

Als u een advertentie hebt gevonden die u later wilt bekijken of wanneer u later contact wilt opnemen met de veilingexpert etc., kunt u deze markeren als favoriet en wordt deze opgeslagen in de lijst met uw favoriete advertenties die u kunt openen via uw eigen dashboard.

Een veiling rapporteren?

Als u van mening bent dat een bepaalde veiling regels overtreedt, kunt u deze rechtstreeks vanaf de advertentiepagina melden door op de knop “Rapporteren" te klikken en een gedetailleerde reden te schrijven. De veiling blijft actief totdat de beheerder deze heeft beoordeeld.